Please reload

Recent Posts

Dr. Hauschka Skin Care - The story

May 23, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

Rytmi on Dr. Hauschka -kosmetiikan ydinajatus

23.05.2016

 

Tohtori Rudolf Hauschka tapasi nuorena kemistinä itseään 30 vuotta vanhemman tohtorismiehen nimeltä Rudolf Steiner. Steiner antoi hänelle neuvon, joka vuosia myöhemmin innoitti hänet uraauurtavaan keksintöön:

 

”Tutkikaa rytmejä, sillä niissä on elämä.”

 

Steinerin sanat mielessään Hauschka kehitti rohtokasvien uuttamismenetelmän, jossa ei tarvittu alkoholia säilöntäaineena. Hän hyödynsi luonnon vastakohtaisuuksien voimaa: rytmisesti vaihtelevaa valoa ja pimeyttä, lämpöä ja kylmyyttä sekä liikettä ja lepoa.

 

Tänäkin päivänä Dr. Hauschka valmistaa uutteet, esanssit ja tinktuurat saman rytmisen perusmenetelmän mukaisesti.  Dr. Hauschka sekoittaa aineseokset ja myös ravistaa valmisteet rytmisesti ennen niiden jalostamista vaikkapa tehokuurituotteiksi. Vuodenaikojen rytmi määrittää aherrusta Dr. Hauschkan rohtokasvipuutarhassa.

 

Dr.Hauschka kosmetiikka valmistetaan biodynaamisesti viljellyistä tai luonnonvaraisista raaka-aineista. Tuotanto tapahtuu luonnon ehdoilla maata kuormittamatta ja luontoa riistämättä. Tuotteiden valmistuksessa ja kehitysvaiheessa ei milloinkaan ole tarvittu eläinkokeita. Laatuvaatimukset täyttävät lääketehtaalle asetetut vaatimukset. Raaka-aineista osa valmistetaan homeopatian menetelmin, valtaosa tehtaan ainutlaatuisen rytmisen menetelmän mukaisesti ilman alkoholia.

 

Lue lisää: Dr. Hauschka henkilökohtainen kasvojenhoitosuunnitelma

 

Lue lisää: Dr. Hauschka henkilökohtainen kehonhoitosuunnitelma

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2016 Ilonia verkkokauppa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • White Google+ Icon