Please reload

Recent Posts

Dr. Hauschka Skin Care - The story

May 23, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

Provida - Demeterlaatuista luonnonkosmetiikkaa Saksasta

 
Provida on aromaterapeuttinen ja ayurvedinen ihonhoitosarja ammattikäyttöön ja kotihoitoon. Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään terapeuttisia Bach-kukkatippoja
 
Raaka-aineina on käytetty mm. puhtaita kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja, kasviuutteita ja aloe veraa. Tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille. 

 

Providan ideologia perustuu ihon hoitamiseen mahdollisimman ”syötävillä raaka-aineilla, jotta hoito on lempeää ja tukee ihon luonnollisia toimintoja. Näin iho saa tarvitsemansa suojan, kosteuden ja vitamiinit. Iho vahvistuu ja hengittää vapaasti. Sen vastustuskyky nousee ja aineenvaihdunta paranee. Vastustuskykyinen ja terve iho taistelee myös tehokkaammin vanhenemista vastaan.

 

Tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita ja tuoksuaineita. Valmistuksessa ei myöskään käytetä silikonia tai mineraaliöljyä. Raaka-aineet ovat mahdollisimmat pitkälle Demeter-sertifiotua luomulaatua.

 

Demeter-leima kosmetiikkatuotteessa takaa luomuraaka-aineiden käytön korkeimmalla mahdollisella tasolla. Se on paljon muita luomumerkintöjä tinkimättömämpi. 

 

Klikkaa tästä Providan biodynaamiselle Demeter-tilalle!

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle

© 2016 Ilonia verkkokauppa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • White Google+ Icon