Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa ja kuitissa.

 
Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla jotka ovat ennakkolasku, yleisimmät luottokortit, verkkopankkimaksu tai PayPal. 

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 80,00 euroa, emme veloita toimituskuluja.

Valitessasi toimitusvaihtoehdosta noudon Helsingin keskustasta toimitusmaksua ei veloiteta. Tilauksen vastaanotettuaan asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä ja sopii noutoajankohdan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut tai toimitukseen tulee muusta syystä viivästys, asiakaspalvelumme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

 
Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuotepalautuksissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Ilmoita tuotepalautusta koskevat tiedot  Palautuslomakkeella tai sähköpostitse: ilonia.webshop@gmail.com.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen asiakaspalveluumme ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin. Samalla pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Ilmoita tuoiepalautusta koskevat tiedot  Palautuslomakkeella tai sähköpostitse: ilonia.webshop@gmail.com.

© 2016 Ilonia verkkokauppa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • White Google+ Icon